Shadow
Slider

Praktisk info

Jeg bruger Canon 5D Mark III og et bredt udvalg af objektiver; Canon 16-35mm f4L, Canon 24-70mm f2.8L II, Canon 85mm f1.2L Mark II, Canon 100 f2.8L, Canon 135mm f2L og Canon 70-200mm 2.8L Mark II. Til astrofotografering bruger jeg Samyang 14mm f2.8

Jeg har base i 4370 St. Merløse.

Ja det er det ihvertfald – jeg ejer også et fotostudio i St. Merløse.

Det koster DKK 2/km + broafgift til Fyn/Jylland

Det kan du sagtens. Læs mere under “Priser”. Der kan også tilkøbes timer, dog ikke mere end maks 14 timer sammenlagt og ikke efter midnat.

Betaling foregår altid kontant på selve dagen.

Nej desværre ikke. Til eksempeltvist et bryllup kan jeg nemt tage et sted mellem 2-3000 billeder, og jeg skyder i det fotoformat der kaldes RAW. Hver fil fylder et sted mellem 25-35 MB hvilken kan komme til at fylde op til 100.000 MB og det kan jeg slet ikke oploade – hverken tidsmæssigt eller størrelsesmæssigt. Tilmed kræver det særlige programmer til at læse en RAW-fil (som i virkeligheden kun er et digitalt negativ og ikke et egentligt billede). Sidst men ikke mindst; havde det kunne lade sig gøre at oploade RAW-filerne og I kan læse dem i et program så ville kunden i virkeligheden modtage samtlige billeder og kunne beholde dem. Derfor er det desværre ikke en service jeg kan tilbyde. Enkelte gange er det muligt når man får taget 1-5 portrætter i mit studio – hvis tiden tillader det, da kunde kan se billederne direkte i kameraet og blot skal udvælge enkelte billeder.

Nej, jeg udleverer kun et færdigtredigeret produkt og deler aldrig mine RAW-filer.

Ja og nej. At fotografere newborns med stor opsætning, kostumer m.m. er meget tidskrævende, og de fleste fotografer som beskæftiger sig med dette, vælger oftest kun at være newborn-fotografer. Jeg har valgt at lægge fokus andetsteds, men heldigvis findes der et bredt udvalg af dygtige fotografere som er specialiseret inde for dette område. Dog kan jeg sagtens lave almindelige baby-portrætter. 

I vil modtage billederne digitalt. Jeg sender et link til Dropbox hvor I kan downloade alle billederne i største kvalitet. I behøver ikke at have Dropbox i forvejen for at kunne hente billederne.

Nej, det er desværre ikke en service som jeg kan tilbyde. Jeg har personligt god erfaring med Pixum og kan godt anbefale dem.

(C)opyright: Unni Foto v/ Anette Hansen, 2018  |  4370 Store Merløse  |  Tel: +45 28 34 88 90  |  Email: info@unnifoto.dk