Praktisk info:

Herunder kan I finde den mest nødvendige information som bør læses inden man overvejer at booke mig som fotograf

Unni Foto går efter et lidt nedtonet vintage-look. Tag et kig i mit “PORTFOLIO“, så får I hurtigt et indtryk af hvilken stilart jeg efterbehandler billederne i. Nogle tror, at det blot er et filter der hurtigt kastes hen over billederne, men det er langt fra sandheden. Jeg lægger meget tid i manuelt at redigere og tilpasse hvert eneste billede, herunder lys, kontrast, skarphed, tone, beskæring, fjerne baggrundsforstyrrelser og meget mere. Faktisk ligger der flere timers arbejde i efterredigering af billederne end selve fotograferingen. Enkelte har bedt mig redigere i normale farver eller sendt mig billeder fra en anden fotograf og spurgt om jeg kan efterligne hans efterredigering, men dertil må jeg sige pænt nej. Enhver fotograf har sin egen helt personlige stil som nærmere er et signatur. Ønsker I et andet look end det jeg arbejder med, så er Unni Foto nok ikke det rette valg for jer 🙂

Når I har udfyldt det tilsendte spørgeskema kan I krydse af, at I ønsker booking med det samme, hvis I allerede er blevet enige med hinanden, at jeg er den rette fotograf for jer. Når jeg har set jeres svar igennem og vurdere, at jeg kan opfylde jeres ønsker, så modtager I med det samme en bookingbekræftelse fra mig. Så let og hurtigt går det 🙂

Ved bryllupper der varer mere end 6 timer eller hvis klokken bliver mere end 19:00, vil det være nødvendigt for mig at få lidt at spise. Køkkenet kan blot tilberede en simpel vegatarisk tallerken til mig som jeg kan spise når der er lidt luft i aftenens program.

Det koster DKK 3/km + evt. parkeringsafgift og broafgift til Fyn.

Det kan I tro I kan. I vil efter endt fotografering modtage et link hvor I har tilgang til samtlige billeder der er taget. Her kan I ganske simpelt udvælge præcist de billeder som I bedst kan lide og ønsker at jeg skal redigere til jer. 

Det kan I bestemt – det er nu muligt at tilkøbe samtlige (uredigerede) originale billeder som jeg har taget af jer på dagen. I vil modtage dem som .jpeg-filer i høj opløsning. 

Originalfilernene er ikke inkluderet i standardpakken, blot de redigerede fotos som I selv har udvalgt. Ønsker I originalfilerne kan de ikke tilkøbes enkeltvis – kunne alle samlet. Det er et tilvalg som størstedelen af mine søde kunder vælger når først de har set billederne.

Det kan I sagtens – dog ikke mere end maks 12 timer sammenlagt og ikke efter kl. 00:00. Det koster 799,- pr. påbegyndte time.

Betalingen (booket pakkepris + evt. tilkøb af timer og fotos) foregår altid kontant på dagen ved min ankomst så jeg ikke skal forestyrre jer med det senere.

Kørselsafgifter (og evt. parkeringsudgifter) samt evt. ekstra tilkøb afregnes efter dagen når jeg har det fulde overblik over antal kørte kilometer.

I er som udgangspunkt altid mere end velkome til at sende mig billeder som I godt kan lide, og hvis der er særlige opstillinger som vil betyde noget særligt for jer at få taget, blot I også ved, at jeg har en bestemt stilart og tilgang til mit arbejde som er mit varemærke og kendetegn; jeg vil ikke lave direkte kopier af andre fotografers hårde arbejde. Men lidt inspiration er altid godt.

Det kan I. Jeres tilvalgte pakke inkluderer efter ønske 30 min. Skypesamtale som normalt planlægges i samme uge som jeres store dag. Der har vi chancen for at få hilst på hinanden inden vi skal tilbringe en masse skønne timer sammen, og der kan vi få de sidste helt små detaljer på plads, så I kan læne jer roligt tilbage og vide at der er styr på det hele.

Jeg ejer 2 x Canon 5D Mark III og et bredt udvalg af objektiver; Canon 16-35mm f4L, Canon 24-70mm f2.8L II, Canon 85mm f1.2L Mark II, Canon 100 f2.8L, Canon 135mm f2L og Canon 70-200mm 2.8L Mark II.  Til de fleste portrætter bruger jeg 70-200 mm så jeg kan holde afstand til dem jeg fotograferer; det kan være lidt intimiderende at få et kamera stukket op i ansigtet hvis man ikke er vant til at få taget billeder.

Jeg har base på Midtsjælland.

Jeg tilbyder fotografering på Sjælland og Fyn, dog med undtagelse af Indre København som Valby, Frederiksberg og Østerbro. Forstæder som Herlev, Rødovre, Vallensbæk m.m. er ganske fint.

Nej, det er desværre ikke en service som jeg kan tilbyde. Jeg har personligt god erfaring med Pixum.dk og kan varmt anbefale dem.

Ja det kan vi sagtens finde ud af – prisen afhænger af arbejdets omfang, så lad os tale om jeres ønsker.

I vil modtage billederne digitalt via WeTransfer eller transferxl – billederne SKAL downloades på computer da billederne bliver komprimeret når de hentes ned på telefon.

Jeg har ophavdsret på alle billeder jeg tager hvilket betyder at måske vil anvende nogle af billederne på min hjemmeside og andet marketingsmateriale. I har brugsretten på billederne, hvilket betyder at I må anvende billederne til privat brug. Billederne må ikke gives videre til 3. part i erhvervsøjemed (bager, kok, DJ, frisør, bryllupsarrangør, blomsterbinder m.m.) uden min tilladelse.

Ønsker I af særlige grunde ikke, at jeres billeder anvendes af mig vil der tillægges et ekstra gebyr på 800,- da billederne fungerer som min reklamesøjle.

(C)opyright: Unni Foto  |  Email: info@unnifoto.dk