Praktisk info:

Herunder kan I finde den mest nødvendige information som bør læses inden man overvejer at booke mig som fotograf

Unni Foto går efter et lidt nedtonet vintage-look. Tag et kig i mit portfolio, min Instagram- og Facebookprofil, så får I hurtigt et indtryk af hvilken stilart jeg efterbehandler billederne i. Nogle tror, at det blot er et filter der hurtigt kastes hen over billederne, men det er langt fra sandheden. Jeg lægger meget tid i manuelt at redigere og tilpasse hvert eneste billede, derunder lys, kontrast, skarphed, tone, beskæring, fjerne baggrundsforstyrrelser og meget mere. Faktisk ligger der flere timers arbejde i efterredigering af billederne end selve fotograferingen. Enkelte har bedt mig redigere i normale farver eller sendt mig billeder fra en anden fotograf og spurgt om jeg kan efterligne hans efterredigering, men dertil må jeg sige pænt nej. Enhver fotograf har sin egen helt personlige stil som nærmere er et signatur. Ønsker I et andet look end det jeg arbejder med, så er Unni Foto nok ikke det rette valg for jer.

Det er ganske simpelt – udfyld blot kontaktformularen under “KONTAKT” og jeg vil svare jer hurtigst muligt. I kan også bare sende en mail direkte til mig til adresse: info@unnifoto.dk

Ved bryllupper der varer mere end 6 timer vil det være nødvendigt for mig at få lidt at spise. Køkkenet kan blot tilberede en simpel vegatarisk tallerken til mig som jeg kan hente når der er lidt luft i aftenens program.

Det koster DKK 3/km + evt. parkeringsafgift og broafgift til Fyn.

Det kan I tro I kan. I vil efter endt fotografering modtage et link hvor I har tilgang til samtlige billeder der er taget. Her kan I ganske simpelt udvælge præcist de billeder som I bedst kan lide og ønsker at jeg skal arbejde med.

Det kan I bestemt – det er nu muligt at tilkøbe samtlige (uredigerede) billeder jeg har taget af jer. I vil modtage dem som .jpeg-filer i høj opløsning.

Det kan I sagtens – dog ikke mere end maks 12 timer sammenlagt og ikke efter kl. 00:00. Det koster 795,- pr. påbegyndte time.

Der er 3 måneder hvor Pakke 1 ikke kan bookes; sæsonens mest populære måneder maj, august og september. Dette gælder dog kun lørdage.

Jeg ejer 2 x Canon 5D Mark III og et bredt udvalg af objektiver; Canon 16-35mm f4L, Canon 24-70mm f2.8L II, Canon 85mm f1.2L Mark II, Canon 100 f2.8L, Canon 135mm f2L og Canon 70-200mm 2.8L Mark II.  Til de fleste portrætter bruger jeg 70-200 mm så jeg kan holde afstand til dem jeg fotograferer; det kan være lidt intimiderende at få et kamera stukket op i ansigtet hvis man ikke er vant til at få taget billeder.

Jeg har base på Midtsjælland.

Jeg tilbyder fotografering på Sjælland og Fyn dog med undtagelse af Indre København som Valby, Frederiksberg og Østerbro. Forstæder som Herlev, Rødovre, Vallensbæk m.m. er ganske fint.

Nej desværre ikke. At fotografere newborns med stor opsætning, kostumer m.m. er meget tidskrævende, og de fleste fotografer som beskæftiger sig med dette, vælger oftest kun at være newborn-fotografer. Jeg har valgt at lægge fokus andetsteds, men heldigvis findes der et bredt udvalg af dygtige fotografere som er specialiseret inde for dette område. Jeg elsker dog at tage udendørs billeder af børn i alle aldre.

Jeg har desværre ikke mit eget studio mere, men jeg har transportable baggrunde (sort og hvid) og lys hvilket gør det muligt for mig at tage portrætter hvorend det ønskes – også hjemme hos jer.

Nej, det er desværre ikke en service som jeg kan tilbyde. Jeg har personligt god erfaring med Pixum og kan godt anbefale dem.

Ja det kan vi sagtens finde ud af – prisen afhænger af arbejdets omfang, så lad os tale om jeres ønsker.

I vil modtage billederne digitalt via WeTransfer – billederne SKAL downloades på computer da billederne bliver komprimeret når de hentes ned på telefon.

Jeg har fuld ophavdsret på alle billeder jeg tager hvilket betyder at (måske) vil anvende nogle af billederne på min hjemmeside og SoMe. I har brugsretten på billederne, hvilket betyder at I må anvende billederne til privat brug. Billederne må ikke gives videre til 3. part i erhvervsøjemed (bager, kok, DJ, frisør, bryllupsarrangør, blomsterbinder m.m.) uden min tilladelse.

Ønsker I af særlige grunde ikke, at jeres billeder anvendes af mig vil der tillægges et ekstra gebyr på 800,- da billederne fungerer som min reklamesøjle.

(C)opyright: Unni Foto  |  Email: info@unnifoto.dk