Praktisk info

Jeg bruger Canon 5D Mark III og et bredt udvalg af objektiver; Canon 16-35mm f4L, Canon 24-70mm f2.8L II, Canon 85mm f1.2L Mark II, Canon 100 f2.8L, Canon 135mm f2L og Canon 70-200mm 2.8L Mark II. Til astrofotografering bruger jeg Samyang 14mm f2.8

Jeg har base i 4370 St. Merløse.

Nej desværre ikke, men vi kan sagtens tage portrætter med helt hvid baggrund.

Det koster DKK 2/km + broafgift til Fyn/Jylland

Det kan du sagtens. Læs mere under “Priser”. Der kan også tilkøbes timer, dog ikke mere end maks 14 timer sammenlagt og ikke efter midnat.

Betaling foregår enten kontant på selve dagen eller via bankoverførsel.

Nej desværre ikke. Til eksempeltvist et bryllup kan jeg nemt tage et sted mellem 2-3000 billeder, og jeg skyder i det fotoformat der kaldes RAW. Hver fil fylder et sted mellem 25-35 MB hvilken kan komme til at fylde op til 100.000 MB og det kan jeg slet ikke oploade – hverken tidsmæssigt eller størrelsesmæssigt. Tilmed kræver det særlige programmer til at læse en RAW-fil (som i virkeligheden kun er et digitalt negativ og ikke et egentligt billede). Sidst men ikke mindst; havde det kunne lade sig gøre at oploade RAW-filerne og I kan læse dem i et program så ville kunden i virkeligheden modtage samtlige billeder og kunne beholde dem. Derfor er det desværre ikke en service jeg kan tilbyde. Enkelte gange er det muligt når man får taget 1-5 portrætter  – hvis tiden tillader det, da kunde kan se billederne direkte i kameraet og blot skal udvælge enkelte billeder.

Nej, jeg udleverer kun et færdigtredigeret produkt og deler aldrig mine RAW-filer.

Nej. At fotografere newborns med stor opsætning, kostumer m.m. er meget tidskrævende, og de fleste fotografer som beskæftiger sig med dette, vælger oftest kun at være newborn-fotografer. Jeg har valgt at lægge fokus andetsteds, men heldigvis findes der et bredt udvalg af dygtige fotografere som er specialiseret inde for dette område. 

I vil modtage billederne digitalt. Jeg sender et link til Dropbox hvor I kan downloade alle billederne i største kvalitet. I behøver ikke at have Dropbox i forvejen for at kunne hente billederne.

Nej, det er desværre ikke en service som jeg kan tilbyde. Jeg har personligt god erfaring med Pixum og kan godt anbefale dem.

Unni Foto går efter et lidt gammeldags  vintage-look. Tag et kig i mit portfolio, så får du hurtigt et indtryk af hvilken stilart jeg efterbehandler billederne i. Enkelte har sendt mig billeder fra en anden fotograf og spurgt om jeg kan efterligne hans efterredigering, men dertil må jeg sige pænt nej. Enhver fotograf har sin egen helt personlige stil som nærmere er et signatur. Ønsker du et andet look end det jeg leverer, så er Unni Foto nok ikke det rette valg for dig.

(C)opyright: Unni Foto  |  Email: info@unnifoto.dk