Shadow
Slider

Det siger kunderne

"Da vores datter blev konfirmeret ønskede vi billeder, som netop afspejler vores datter. Resultatet blev helt perfekt - meget mere end vi havde turde håbe på. Anette gjorde et stort stykke arbejde for at vores datter havde en god oplevelse med fotografering - samme dag bookede vi Anette til vores søns konfirmation 2 år efter, og vi glæder os meget til hvad Anette finder på denne gang. Store anbefalinger herfra".
Winnie
"Anette har foreviget flere vigtige begivenheder i vores liv - først vores bryllup og derefter graviditeten med vores datter. Vi er så glade for billederne, for Anette har en evne til at fange nogle helt særlige øjeblikke. Selvom der har ligget mange tanker bag billederne har de aldrig føltes som poseringer eller set opstillede ud og så er hun bare rigtig god til at få indkorporeret personlige ting i billederne. Vi er ikke i tvivl om at hun skal tage alle billeder vi måtte have brug for i fremtiden".
Michelle
"Vi var på et fotoshoot med Anette Hansen på Sørup Herregaard. På det tidspunkt var der en måned til termin med vores førstefødte. Anette gav sig god tid, og det var tydeligt, at det var vigtigere for hende, at vi fik taget nogle gode billeder end at vi lige nøjagtig holdt os inden for de aftalte tidsrammer. Det lykkedes Anette at ramme lige præcis den stemning, vi ønskede os i vores billeder: billeder, der viser graviditeten og kærligheden imellem os, uden at det blev for klichéfyldt. Alt sammen noget, der nok lykkedes så godt, fordi hun havde god indføling til at lade os være os selv. Vi kan kraftigt anbefale Anette som fotograf".
Louise
"Hos Anette får man altid en god oplevelse. Der er tid, overskud og kreative idéer. Hun er fantastisk til børn, der er ingen stress og jag og det er 100% på barnets præmisser. Hun er total professionel og virkelig dygtig til at få det ønskede udtryk frem i billeder af både børn og voksne".
Mie
"At blive mor, og blive en familie, er det største der er sket i mit liv. Jeg havde set Anette's smukke billeder af min venindes bryllup, og vidste straks, at det var hende som skulle tage baby-billeder at min søn. Vi elsker vores billeder, som er personlige, og unikke. Vi har brugt hende flere gange, fordi hun fanger øjeblikket helt perfekt, og hun er fantastisk til at få en god kontakt med vores søn. Vi kan varmt anbefale Unni Foto".
Christina
"Jeg har nogle af mine bedste minder foreviget digitalt takket være Anette, som altid er så positiv, afslappet og professionel. Jeg vil

til enhver tid varmt anbefale Anette. Jeg har altid følt mig godt tilpas foran hendes kamera og hun udfordrer gerne det klassiske familieportræt".

Rikke
"Da min mand og jeg blev gift, brugte vi Anette som fotograf. Hun er så energisk og fuld af gode idéer, som var med til at gøre, at vi aldrig nogensinde vil glemme den dag! Vì har brugt Anette et par gange nu, og kommer aldrig til at bruge nogen anden fotograf igen".
Louise
"Et billede for mig er en unik underskrift. Som fotograf skal man kunne mange ting, det vigtigste er dog at finde ind til det væsentlige. Anette forfølger det vægtløse øjeblik, og hun fanger det. Jeg skal tapes til, hvis jeg skal lade være med at synge".
Karina

(C)opyright: Unni Foto v/ Anette Hansen, 2018  |  4370 Store Merløse  |  Tel: +45 28 34 88 90  |  Email: info@unnifoto.dk